top of page

Monex New Logo For New Era.



The design creates culture;

Culture shapes values;

Values determine the future.



Özerşah Grup, teknoloji ve sektör trendlerini takip etme, iş yapmada yeni bir dönemi müjdeliyor. Kurumsal yeniden markalaşmanın ardından, birinci sınıf markamız « Monex Lubricants »'ın yeni yüzünü ifşa etmekten gurur duyuyoruz. Yaklaşık 18 yıldır Türkiye'nin bir numaralı motor yağları ve madeni yağ markası ve küresel pazarda potansiyel bir lider markası olarak, markanın gerçek renklerini ve kalitesinin şekillerini ileten bir yükseltmeye ihtiyacı vardı.


Monex, sundukları için birinci sınıf bir markadır ve tüm Türkiye bölgelerinde ilk sıralarda yer almaktadır ve denizaşırı Asya, Afrika ve Avrupa'da temsil edilmektedir. Monex madeni yağların ürün yelpazesi, en ileri teknoloji ekipmanlara sahip kendi bünyemizdeki bakımlı laboratuvarımızda ve deneyimli profesyonel Ar-Ge kadromuz tarafından sürekli Ar-Ge ile ve en doğru kalite kalite standartlarını takip ederek, örneğin: ISO 9001 ile güncellenmekte ve iyileştirilmektedir. :2015, ISO 14001:2015 ve ISO 18001:2007.


Yüksek kaliteli sentetik ve mineral bazlı yağları OEM araç üreticileri tarafından onaylanan son teknoloji katıklarla harmanlayarak, başta otomotiv olmak üzere endüstriyel, madencilik, denizcilik, inşaat gibi diğer sektörleri de kapsayan motor yağları ve madeni yağ ürünleri sunmaktadır. tarım, demiryolu vb.


Bu yenileme, pazardaki uzun yılların ardından geliyor çünkü inovasyonun önemini ve madeni yağ endüstrisindeki konumumuzu ulusal ve uluslararası olarak anlıyoruz. Bu değişiklik aynı zamanda hizmetlerimizi geliştirmeye devam etmek ve müşterilerimize fayda sağlamak için şirketimizin tüm faaliyet süreçlerini iyileştirmeye yönelik 2025 vizyonumuzun bir parçasıdır.


Premium markamız «monex yağlayıcı» yeni kimliğini sunan bu yeni dönem için heyecanlıyız ve sizi bu yeni dönemde bize katılmaya ve platformlarımız aracılığıyla en son güncellemeler, teklifler ve sonraki hamlelerimiz hakkında bilgi sahibi olmaya davet ediyoruz.

3 görüntüleme0 yorum
bottom of page